MON PERIN

DE LUXE MOBILE HOME

RUSTIKALNA MEDITERANSKA KUĆA

Onima koji žele osjećaj toplog, rustikalnog, mediteranskog doma svidjet će se mobilna kuća Mon Perin.

Nešto je manje kvadrature nego ostale naše kuće, prostire se na 32 m², ali pri tom nije izgubila na komforu.
Ima dvije spavaonice, dvije kupaonice, dnevni boravak i kuhinju te veliku terasu s ogradom od kovanog željeza. Živopisna je to obiteljska kuća prilagodljiva svakom primorskom terenu. Ova mobilna kuća nalikuje tradicijskim građevinama kakve su nekad građene uz more i u njoj ćete provesti idealno ljetovanje. Kvalitetnim oblikovanjem ostvaruje dodanu vrijednost u prostoru, a rustikalno oblikovana terasa doprinijet će da kućica postane dio pejsaža, kao da je oduvijek i bila tu.

TERASA

Na velikoj terasi kovana ograda s kamenim stupovima pretapa se s mediteranskim sadnicama koje rastu iz rustikalnih žardinjera. U takvom mediteranskom ambijentu možete provesti čitav dan, odmarajući se uz šum valova i miris omorike.

DNEVNI BORAVAK
& KUHINJA

Mediteranski ugođaj nastavlja se i u unutrašnjosti mobilne kuće. Staklena vrata u kući za odmor iz snova vode k dnevnom boravku koji je spojen s kuhinjom. U kuhinji su ploča za kuhanje, sudoper i napa te hladnjak sa zamrzivačem.
Rustikalno,tradicijsko uređenje karakterizira dnevnu i spavaće sobe. Postoje ventilacijski otvori u stropu i podu cijele kuće koji sprječavaju stvaranje vlage i osjećaj vrućine.
Iznad ulaznih vratiju dnevnog boravka postavljen je klima uređaj za hlađenje ili grijanje, koji ima ugrađeno isključivanje s vremenskim odmakom uslijed otvorenih prozora i vrata.