VILI

PRESTIGE MOBILE HOME

MOBILNA KUĆA KOJA PRUŽA VIŠE

Prostranost i udobnost interijera s panoramskim pogledom iz cijele kuće

Provodeći odmor u mobilnoj kući Vili ući ćete u savršen dijalog s prirodom. Uklapa se u okolinu, ne nameće se, a upravo taj trenutak kad se isprepliću kuća i priroda smatra jednim od najvažnijih zadataka arhitekture. Ova prestižna mobilna kuća koja se prostire na 42 m² idealna je za obiteljski odmor, obitelji s dvoje i više djece, ali i za mlade parove. Namijenjena je onima koji žele više. Za avanturiste željne potpunog komfora, a koji im uz skladni namještaj pružaju i dvije kupaonice te dnevni boravak s kuhinjom, opremljenom svim potrebnim elementima. Za sunčanog ili kišnog dana boraveći na terasi mobilne kuće smještene među drvećem,osjetiti ćete neizmjerno zadovoljstvo boravka u prirodi.

TERASA

Toplina prirodnog materijala, drva, karakteristična je za čitavu kuću, no posebno dominira terasom koja je čitava izrađena od profiliranog ariša. Na terasu stanu stolice za objed, fotelje i kauč za odmor, lounge garniture. Velika terasa dodatni je dnevni boravak od čak 34 m².

DNEVNI BORAVAK
& KUHINJA

Zahvaljujući velikim staklenim plohama panoramski se pogled pruža iz čitave kuće. Veliki dnevni boravak s blagovaonicom osvaja jednostavnim i elegantnim linijama namještaja, ali i svojom punom opremljenošću. Kuhinja, naime, ima perilicu posuđa, ploču za kuhanje, pećnicu s napom i hladnjak sa zamrzivačem. Posebno je šarmantan detalj barski stol u kuhinji s četiri stolice. Kao i u ostalim kućama postoje ventilacijski otvori u stropu i podu koji sprječavaju stvaranje vlage i osjećaj vrućine. Na zidu dnevnog boravka postavljen je klima uređaj za hlađenje ili grijanje, koji ima ugrađeno isključivanje s vremenskim odmakom uslijed otvorenih vrata i prozora