MATIJA

EXCLUSIVE MOBILE HOME

LUKSUZAN ODMOR S NEPOSREDNIM DODIROM PRIRODE

Ekskluzivna, luksuzna mobilna kuća Matija namijenjena je obiteljskom odmoru. To je raskošna obiteljska kuća u kojoj će svaki član naći dovoljno prostora za sebe. Pruža sav potreban komoditet, a paralelno nesmetan užitak u okolini u kojoj je smještena. Prednjom fasadom dominira staklena panoramska stijena čime je potpuno omogućeno uživanja u prirodi iz svih soba i ostvaruje se dojam prožimanja kuće s prirodom.
Osim velike kvadrature, osjećaj prostora daje joj i visok strop. Daleko je od poimanja klasične mobilne kućice. Vrlo je slikovita, no nenametljiva. Dodatnu zračnost pojačavaju ventilacijski otvori u stropu i podu cijele kuće, a koji sprječavaju vlagu i osjećaj vrućine. Kuća ima klima uređaj za hlađenje ili grijanje, koji ima ugrađeno isključivanje s vremenskim odmakom uslijed otvorenih vrata i prozora. Ova mobilna kuća je modularna i iako je dimenzijama najveća od onih koje imamo u ponudi, dobro se uklapa u prirodu. Jednostavna je za održavanje te ju je lako obnoviti i u interijeru i vanjskom dijelu.

TERASA

Natkrivena raskošna terasa pruža osjećaj neposrednog boravka u prirodi i istodobno privatnosti i zaštićenosti. Na terasi možete provesti čitav dan uživajući u okolini. Napravljena je u kombinaciji prirodnog drva (postoji i opcija plastificiranih metalnih profila) i kaljenog prozirnog stakla. Zračeni krov ima čelični trapezni lim u boji.

DNEVNI BORAVAK
& KUHINJA

Neponovljiv užitak boravka u ovoj kući podcrtavaju spojeni dnevni boravak i kuhinja. Veliki dnevni boravak ima kutnu garnituru na razvlačenje i stol s četiri stolice. Kuhinja ima svu potrebnu tehnologiju u koju se uklapaju perilica posuđa, ploča za kuhanje, pećnica s napom i hladnjak sa zamrzivačem. (postoji i opcija perilice rublja).