VILI CHIC

PRESTIGE MOBILE HOME

MOBILNA KUĆA KOJA PRUŽA VIŠE, U NOVOM RUHU!

Prostranost i udobnost interijera s panoramskim pogledom iz cijele kuće

Mobilna kuća Vili Chic veličine 42 m² idealnih je dimenzija za komforan odmor.
Vili Chic točno je ono što joj ime i govori, prestižna i luksuzna mobilna kuća koja podrazumijeva chic 21. stoljeća, prirodne materijale, jednostavan dizajn, udobnost i uravnoteženu kombinaciju boja s ponekim naglašenim detaljem intenzivnijeg kolorita.
S dvije spavaće sobe i dvije kupaonice te potpuno opremljenom kuhinjom pruža sve uvjete za luksuzan provod.
Unutar kuće možete uživati opušteni u elegantnom boem chic trendovskom interijeru, ili vani na velikoj, raskošnoj, natkrivenoj terasi od 34 m² koja pruža mogućnost boravka u prirodi u svim vremenskim uvjetima.

TERASA

Izvana će Vas zasigurno privući golema terasa u kombinaciji tople smeđe boje drva i nekoliko nijansi sive boje, u skladnom kontrastu. Omogućava stopljenost s prirodom.
Ova će Vam terasa biti dodatni dnevni boravak, od čak 34 m², neovisno o tome koje okruženje odabrali za smještaj mobilne kuće, morsko ili planinsko, seosko ili gradsko, izolirano ili u centru zbivanja.
Na terasu stanu stolice za objed, fotelje i kauč za odmor, lounge garniture.

DNEVNI BORAVAK
& KUHINJA

Zahvaljujući velikim staklenim plohama panoramski se pogled pruža iz čitave kuće. Veliki dnevni boravak s blagovaonicom namještaja toplih boja s ponekim kolorističkim akcentom u chic stilu. Kuhinja ima perilicu posuđa, ploču za kuhanje, pećnicu s napom i hladnjak sa zamrzivačem a blagovaonica stol visine 75 cm sa 4 stolice. Kao i u ostalim kućama postoje ventilacijski otvori u stropu i podu koji sprječavaju stvaranje vlage i osjećaj vrućine.
Na zidu dnevnog boravka postavljen je klima uređaj za hlađenje ili grijanje, koji ima ugrađeno isključivanje s vremenskim odmakom uslijed otvorenih vrata i prozora.