YOU&ME

UŽIVANJE U INTIMI NAJRASKOŠNIJE KUĆE STVORENE ZA DVOJE

Ekskluzivna mobilna kuća “You&Me”, kako sugerira i sam njezin naziv, ti i ja, namijenjena je odmoru u dvoje, koji se žele odmoriti od rutine svakodnevice.
To je raskošno, luksuzno ljubavno gnijezdo. Oblikom i unutarnjim uređenjem podsjeća na kuću Matija, ali su prostorije veće. You&Me je najkomfornija kuća. U skladu s najnovijim tehnološkim istraživanjima namijenjena je nomadima suvremenog doba koji žele udvoje istodobno mijenjati lokacije, istraživati različite krajeve i uživati u komforu vlastitog doma.
Oblikovanjem se znatno udaljuje od tradicionalnog poimanja mobilnih kućica kakav je postojao do unazad par godina.

TERASA

Prednji dio mobilne kuće velika je staklena stijena koja se otvara prema natkrivenoj terasi. Raskošna terasa u kombinaciji drveta i stakla, koja ima čak 42 m² i visinu od 2,8 metra, mami vas da boravite na njoj cijeli dan. Istovremeno pruža osjećaj prožimanja s prirodom i osjećaj zaštićenosti, privatnosti.

DNEVNI BORAVAK
& KUHINJA

Dnevni boravak i kuhinja spojeni su. Luksuzno su i istodobno vrlo ukusno i nenametljivo uređeni, pa će koloristički efekt dati eventualna slika na zidu ili vaza s cvijećem, ovisno o želji zadovoljnog korisnika. Veliki dnevni boravak ima 24 m², u njemu je i kutna garnitura na razvlačenje. Kuhinja je vrhunski opremljena, što uključuje perilicu za posuđe, ploču za kuhanje, napu i ugrađeni hladnjak sa zamrzivačem. Klima je postavljena u položaj iz kojega jednako dobro hladi/grije dnevni boravak i spavaću sobu.